Необходими продукти:
1,5-2 кг. джолан
2 глави лук
1 с.л. масло
1 морков
магданоз
черен пипер
дафинов лист
Сложете джолана в тенджера , посолете го, прибавете маслото, нарязания на дребно лук и моркова. Запържете всичко заедно, докато се зачерви. Залейте с вода и добавете магданоз, черен пипер, дафинов лист. Вари се като обикновения бульон. Прецедете го и го поднесете.
1,5-2 кг. джолан
2 глави лук
1 с.л. масло
1 морков
магданоз
черен пипер
дафинов лист
Сложете джолана в тенджера , посолете го, прибавете маслото, нарязания на дребно лук и моркова. Запържете всичко заедно, докато се зачерви. Залейте с вода и добавете магданоз, черен пипер, дафинов лист. Вари се като обикновения бульон. Прецедете го и го поднесете.