Необходими продукти:
750 гр. свинско месо
100 г свинска мас
7-8 стръка праз
2 глави лук
1 с.л. доматено пюре
1 ч.л. червен пипер
1 с.л. брашно
3-4 люти чушки
сол
Нарежете свинското на парчета, а лука на ситно. Запържете свинското месо в мазнината и го посолете. Прибавете лука, брашното и доматеното пюре. Разбърквайте докато се запържи сместа. Поръсете с червения пипер, залейте с хладка вода и варете докато месото омекне. Нарежете праза на кръгчета. Прибавете лютите чушки и праза. Варете ястието докато праза омекне.
750 гр. свинско месо
100 г свинска мас
7-8 стръка праз
2 глави лук
1 с.л. доматено пюре
1 ч.л. червен пипер
1 с.л. брашно
3-4 люти чушки
сол
Нарежете свинското на парчета, а лука на ситно. Запържете свинското месо в мазнината и го посолете. Прибавете лука, брашното и доматеното пюре. Разбърквайте докато се запържи сместа. Поръсете с червения пипер, залейте с хладка вода и варете докато месото омекне. Нарежете праза на кръгчета. Прибавете лютите чушки и праза. Варете ястието докато праза омекне.