Необходими продукти:
600 гр. лук
3 с.л. олио
1-2 с.л. оцет
магданоз
черен пипер
сол
Измийте лука и без да го обелвате го изпечете във фурната. След като лука изстине го обелете и го нарежете на тънки филии. Разбъркайте олиото, оцета и сол на вкус. Залейте с получената смес изпечения лук. Поръсете с черен пипер и нарязан на ситно магданоз. Разбъркайте го хубаво и го изсипете в чиния. По желание можете да украсите печения лук с маслини, твърдо сварени яйца или кисели краставички.
600 гр. лук
3 с.л. олио
1-2 с.л. оцет
магданоз
черен пипер
сол
Измийте лука и без да го обелвате го изпечете във фурната. След като лука изстине го обелете и го нарежете на тънки филии. Разбъркайте олиото, оцета и сол на вкус. Залейте с получената смес изпечения лук. Поръсете с черен пипер и нарязан на ситно магданоз. Разбъркайте го хубаво и го изсипете в чиния. По желание можете да украсите печения лук с маслини, твърдо сварени яйца или кисели краставички.