Необходими продукти:
4-5 свински крачета
2 опашки
2 уши
1 глава чесън
1 ч.л. червен пипер
черен пипер
сол
Изчистете добре краката, опашките и ушите. Залейте ги със студена вода и ги варете докато омекнат. Свалете ги от котлона и след като поизстинат малко ги обезкостете. Нарежете месото на парченца и го върнете в бульона, в която са вряли. Счукайте чесъна със сол, размесете с червения пипер и изсипете в бульона. Приберете тенджерата на студено, за да може да се стегне пачата. Пачата се сервира, когато е напълно стегната. Ако желаете можете предварително да разделите пачата на отделни порции, които в последствие да сервирате.4-5 свински крачета
2 опашки
2 уши
1 глава чесън
1 ч.л. червен пипер
черен пипер
сол