Необходими продукти:
4-5 картофа
2 моркова
2 зелени чушки (пиперки)
1/2 глава целина (кервиз)
1 корен магданоз
150 гр. зелен фасул
2-3 домата
3-4 с.л. олио
2 жълтъка
1 ч.ч. прясно мляко
магданоз
сол
Настържете морковите, целината и корена от магданоз на ренде и ги задушете в мазнината. Изчистете и нарежете на дребно зеления фасул, нарежете картофите, чушките и обелете и нарежете доматите. Залейте задушените зеленчуци с 6 чаени чаши гореща подсолена вода. След като заври прибавете зеления фасул, картофите, чушките и доматите. Когато зеленчуците се сварят, застройте супата с жълтъците и прясното мляко. Сервирайте градинарската супа поръсена със ситно нарязан магданоз.
Настържете морковите, целината и корена от магданоз на ренде и ги задушете в мазнината. Изчистете и нарежете на дребно зеления фасул, нарежете картофите, чушките и обелете и нарежете доматите. Залейте задушените зеленчуци с 6 чаени чаши гореща подсолена вода. След като заври прибавете зеления фасул, картофите, чушките и доматите. Когато зеленчуците се сварят, застройте супата с жълтъците и прясното мляко. Сервирайте градинарската супа поръсена със ситно нарязан магданоз.