Необходими продукти:
1 кг. агнешко месо
1 кг. спанак
1 връзка зелен лук
1/2 връзка магданоз
6-7 с.л. олио
1 ч.л. червен пипер
1 равна с.л. брашно
джоджен
сол
Нарежете агнешкото месо на парчета и го задушете леко в мазнината заедно със ситно нарязания пресен лук. Прибавете червения пипер, сол и 1 чаена чаша гореща вода. Измийте спанака и го нарежете на ивици. Когато месото поомекне, прибавете нарязания спанак. Оставете ястието оставя да ври на тих огън. Малко преди да свалите агнешкото от котлона, добавете размитото във вода брашно и нарязаните на ситно магданоз и джоджен. Агнешкото със спанак сервирайте с кисело мляко.
1 кг. агнешко месо
1 кг. спанак
1 връзка зелен лук
1/2 връзка магданоз
6-7 с.л. олио
1 ч.л. червен пипер
1 равна с.л. брашно
джоджен
сол
Нарежете агнешкото месо на парчета и го задушете леко в мазнината заедно със ситно нарязания пресен лук. Прибавете червения пипер, сол и 1 чаена чаша гореща вода. Измийте спанака и го нарежете на ивици. Когато месото поомекне, прибавете нарязания спанак. Оставете ястието оставя да ври на тих огън. Малко преди да свалите агнешкото от котлона, добавете размитото във вода брашно и нарязаните на ситно магданоз и джоджен. Агнешкото със спанак сервирайте с кисело мляко.