Супа пача от свински крака,говеждо месо с ориз и лук

Супа пача от свински крака,говеждо месо с ориз и лук

Необходими продукти:

3-4 свински крачета
500 гр. говеждо месо
3-4 бр. дафинов лист
1 глава лук
2 цели глави необелен чесън
2 с.л. ориз
2 яйца
черен пипер
бахар


Вземете свинските крачета и говеждото месо и ги измийте добре, осолете ги и ги сложете в голяма тенджера. Залейте със студена вода, докато покрие около една педя над месото. Добавете няколко зърна черен пипер, бахар, 3-4 дафинови листа, глава лук, разрязана на две и две цели глави необелен чесън. Тенджерата се захлупва. Вари се на умерен огън, като се внимава месото да не се развари. Добавете две супени лъжици ориз и сварете. Отделете месото от кокалите и го върнете в супата, извадете двете глави необелен чесън. Застройте с две яйца и подкиселете с оцет, в който има счукан чесън. Поднесета супата гореща.