Необходими продукти:
800 гр. агнешко месо
1 кг. пресни картофи
60 гр. масло
магданоз
черен пипер
сол
Нарежете агнешкото месо на парчета, посолете го и го залейте с половината от разтопеното масло. Сложете агнешкото да се пече, докато започне леко да се зачервява. Обелете картофите. Щом агнешкото се зачерви, го обърнете и прибавете пресните картофи. Посолете и залейте с останалото масло и 1/2 чаена чаша гореща вода. Печете още около 20 минути. Поръсете готовото агнешко с черен пипер и ситно нарязан магданоз. Агнешкото с картофи сервирайте заедно със зелена салата.
800 гр. агнешко месо
1 кг. пресни картофи
60 гр. масло
магданоз
черен пипер
сол
Нарежете агнешкото месо на парчета, посолете го и го залейте с половината от разтопеното масло. Сложете агнешкото да се пече, докато започне леко да се зачервява. Обелете картофите. Щом агнешкото се зачерви, го обърнете и прибавете пресните картофи. Посолете и залейте с останалото масло и 1/2 чаена чаша гореща вода. Печете още около 20 минути. Поръсете готовото агнешко с черен пипер и ситно нарязан магданоз. Агнешкото с картофи сервирайте заедно със зелена салата.