Необходими продукти:
1 кг. агнешко месо
500 гр. гъби
2 глави лук
3-4 с.л. олио
1 с.л. доматено пюре
1 с.л. брашно
магданоз
черен пипер
сол
Нарежете агнешкото месо на парчета и го запържете в мазнината. Нарежете лука на дребно и го запържете също с агнешкото. Прибавете доматеното пюре и залейте сместа с гореща вода, докато покрие месото. Варете на умерен огън. През това време измийте и нарежете гъбите. Когато агнешкото е полусварено, прибавете гъбите и размитото с малко студена вода брашно.Варете ястието още около 30 минути. Когато е готово агнешкото с гъби, го поръсете със ситно нарязан магданоз и черен пипер.
1 кг. агнешко месо
500 гр. гъби
2 глави лук
3-4 с.л. олио
1 с.л. доматено пюре
1 с.л. брашно
магданоз
черен пипер
сол
Нарежете агнешкото месо на парчета и го запържете в мазнината. Нарежете лука на дребно и го запържете също с агнешкото. Прибавете доматеното пюре и залейте сместа с гореща вода, докато покрие месото. Варете на умерен огън. През това време измийте и нарежете гъбите. Когато агнешкото е полусварено, прибавете гъбите и размитото с малко студена вода брашно.Варете ястието още около 30 минути. Когато е готово агнешкото с гъби, го поръсете със ситно нарязан магданоз и черен пипер.