Необходими продукти:
100 гр. лук
1/2 зелка кисело зеле
150 гр. наденица
60 мл. олио или зехтин
1 яйце
сол
Нарежете лука и киселото зеле на ситно. Задушете ги в мазнината. След това ги залейте с 6-7 чаени чаши вряща вода и варете докато омекнат. Нарежете наденицата на колелца и я добавете към супата. Варете още 15-20 минути. Пробвайте чорбава и ако е нужно добавете сол. След като свалите супата от котлона я засройте с яйцето и сервирайте.
100 гр. лук
1/2 зелка кисело зеле
150 гр. наденица
60 мл. олио или зехтин
1 яйце
сол
Нарежете лука и киселото зеле на ситно. Задушете ги в мазнината. След това ги залейте с 6-7 чаени чаши вряща вода и варете докато омекнат. Нарежете наденицата на колелца и я добавете към супата. Варете още 15-20 минути. Пробвайте чорбава и ако е нужно добавете сол. След като свалите супата от котлона я засройте с яйцето и сервирайте.