Пача по шуменски с бахар,ориз,дафинов лист и масло

Пача по шуменски с бахар,ориз,дафинов лист и масло

Необходими продукти:

2 кг. телешки крака
50 гр. ориз
1 - 2 бр. дафинов лист
червен пипер
4 - 5 зърна черен пипер
4 - 5 зърна бахар
оцет
60 гр. краве масло
2 яйца
5 - 6 скилидки чесън
сол


Измийте и почистете хубаво краката, залейте ги с 5-6 чаени чаши студена вода и ги сложете да се варят на тих огън заедно с дафиновите листа, черния пипер и бахара. Когато се свари месото, прецедете бульона, а месото отделете от костите и го нарежете на дребно. Нарязаното месо върнете обратно в бульона заедно с ориза. Готовата пача подправете със счукан чесън. В маслото запържете леко червения пипер и залейте с него пачата.