Пача от свински крака,уши и опашка с хрян и чесън

Пача от свински крака,уши и опашка с хрян и чесън

Необходими продукти:


300-400 гр. свински крака, уши и опашка
1 глава лук
10-12 скилидки чесън
100 гр. моркови
50 гр. целина
2-3 бр. дафинов лист
2 яйца
оцет
1 с.л. хрян
сол


Измийте добре свинските крака, уши и опашка. Сложете ги в дълбока тенджера и ги залейте с 5-6 чаени чаши студена вода. Когато водата заври посолете. Нарежете лука на ситно, а целината и морковите на сравнително едри парчета. Прибавете ги към врящата супа и добавете дафинов лист. Когато месото омекне, свалете тенджерата сваля от огъня. Извадете месото, обезкостето го и го нарежете на парчета, а бульона прецедете. Върнете месото обратно в тенджерата. Пачата застройте  с яйцата и я подправете на вкус със ситно нарязан хрян, счукан чесън и оцет.