Необходими продукти:
150 гр. брашно
1 яйце
200 мл. прясно мляко
магданоз
сол
От брашното и яйцето замесете твърдо тесто. Настържете го на ренде и го оставете да позасъхне. След това го пуснете в съд с вряща вода и варете около 5 минути. Прибавете прясното мляко. След около 10 минути махнете супата от котлона. Сервира се поръсена със ситно нарязан магданоз.
150 гр. брашно
1 яйце
200 мл. прясно мляко
магданоз
сол
От брашното и яйцето замесете твърдо тесто. Настържете го на ренде и го оставете да позасъхне. След това го пуснете в съд с вряща вода и варете около 5 минути. Прибавете прясното мляко. След около 10 минути махнете супата от котлона. Сервира се поръсена със ситно нарязан магданоз.