Необходими продукти:
2 големи глави лук
2 с.л. масло или олио
1 ч.ч. сирене
1 к.ч. ориз
1 ч.л. червен пипер
1-2 с.л. брашно
1 клонче суха чубрица
2 яйца
2 с.л. кисело мляко
Нарежете лука на ситно и леко го запържете в мазнината. Прибавете червеният пипер и залейте с 6 чаени чаши гореща вода. Когато водата кипне прибавете ориза и стритата чубрица. Варете супата на тих огън докато ориза омекне напълно. Към лучената супа добавете оваляното в брашното натрошено сирене. Щом супата заври повторно я свалете от котлона и я застройте се с разбитите яйца и киселото мляко.
Нарежете лука на ситно и леко го запържете в мазнината. Прибавете червеният пипер и залейте с 6 чаени чаши гореща вода. Когато водата кипне прибавете ориза и стритата чубрица. Варете супата на тих огън докато ориза омекне напълно. Към лучената супа добавете оваляното в брашното натрошено сирене. Щом супата заври повторно я свалете от котлона и я застройте се с разбитите яйца и киселото мляко.