Чорба от агнешки дреболии с лук,магданоз и джоджен

Чорба от агнешки дреболии с лук,магданоз и джоджен

Необходими продукти:

500 гр. агнешки дреболии
50 мл. олио или зехтин
100 гр. лук
1 яйце
червен пипер
магданоз
джоджен
сол


Измийте добре агнешките дреболии под течаща вода, попарете ги с вряла вода и ги нарежете на дребно. Залейте ги с 5-6 чаени чаши гореща вода и ги сложете да се варят на тих огън. Нарежете лука на дрегно и го задушете в мазнината, прибавете червения пипер и изсипете сместта при врящите агнешки дреболии. Посолете чорбата и я доварете. Разбийте яйцето и застройте чорбата. Преди сервиране поръсете чорбата от агнешки дреболии с нарязани на ситно джоджен и магданоз.