Необходими продукти:
750 гр. агнешки чревца
60 гр. ориз
30 гр. краве масло
червен пипер
1 връзка пресен лук
черен пипер
сол
Измийте чревцата и ги сварете в подсолена вода. Нарежете ги на дребно и отново ги върнете в бульона, в който са вряли. прибавете ориза. нарежете лука на ситно и го задушете в маслото, поръсете с малко червен пипер и сместта изсипете в чорбата. Посолете чорбата от агнешки чревца и варете още 10 минути. Сервирайте я поръсена с черен пипер.
750 гр. агнешки чревца
60 гр. ориз
30 гр. краве масло
червен пипер
1 връзка пресен лук
черен пипер
сол
Измийте чревцата и ги сварете в подсолена вода. Нарежете ги на дребно и отново ги върнете в бульона, в който са вряли. прибавете ориза. нарежете лука на ситно и го задушете в маслото, поръсете с малко червен пипер и сместта изсипете в чорбата. Посолете чорбата от агнешки чревца и варете още 10 минути. Сервирайте я поръсена с черен пипер.