Агнешко горски кебап с бяло вино,магданоз и джоджен

Агнешко горски кебап с бяло вино,магданоз и джоджен


Необходими продукти:

800 гр. агнешко месо
75 гр. масло
50 мл. бяло вино
1 с.л. брашно
2 глави лук
магданоз
джоджен
чубрица
копър
сол


Нарежете агнешкото месо на малки парчета и го задушете в мазнината. Нарежете лука на дребно и  леко го запържете, след което прибавете брашното. Запържете докато брашното стане златисто на цвят. Нарежете магданоза, джоджена и копър на ситно, а ако имате сложете клонче чеубрица. Залейте с виното, посолете и добавете малко вода. Варете на тих огън докато омекне агнешкото месо. Готовия агнешки горси кебап сервирайте с гарнинура от картофи, грах или ориз.