Необходими продукти:
500 гр. агнешко месо
1 връзка пресен лук
1 с.л. брашно
2-3 с.л. масло или олио
2 големи връзки магданоз
2 яйца
4 с.л. кисело мляко
сол
Нарежете агнешкото на малки парчета, залейте го със студена вода и го слага на огъня. Когато агнешкото кипне махнете образувалата се пяна и го посолете. Измийте и нарежете на дребно пресния лук и магданоза. Запържете магданоза и пресния лук заедно с брашното в мазнината. Разредете сместа с малко бульон от врящото агнешко и я прибавете към врящото месо. Варете супата до готовност. Застройте агнешката супа с магданоз с разбитите в киселото мляко яйца.
Нарежете агнешкото на малки парчета, залейте го със студена вода и го слага на огъня. Когато агнешкото кипне махнете образувалата се пяна и го посолете. Измийте и нарежете на дребно пресния лук и магданоза. Запържете магданоза и пресния лук заедно с брашното в мазнината. Разредете сместа с малко бульон от врящото агнешко и я прибавете към врящото месо. Варете супата до готовност. Застройте агнешката супа с магданоз с разбитите в киселото мляко яйца.