Необходими продукти:
1-2 глави лук
7-8 ч.ч. вода
250 гр. месо
1 яйце
2-3 с.л. кисело мляко
ориз
брашно
черен пипер
червен пипер
магданоз
сол
Нарежете лука на ситно и го запържете, като му прибавите малко червен пипер. Залейте го с водата. Сложете го да заври на бавен огън. Накълцайте на много дребно месото, като го осолите и му сложите повечко черен пипер. Направете дребни кюфтенца, които овалвате в брашно. Когато супата заври, пуснете кюфтенцата едно по едно. Прибавете шепа ориз. Добавете яйцето и магданоза. Подкиселете супата с оцет или киселото мляко.
1-2 глави лук
7-8 ч.ч. вода
250 гр. месо
1 яйце
2-3 с.л. кисело мляко
ориз
брашно
черен пипер
червен пипер
магданоз
сол
Нарежете лука на ситно и го запържете, като му прибавите малко червен пипер. Залейте го с водата. Сложете го да заври на бавен огън. Накълцайте на много дребно месото, като го осолите и му сложите повечко черен пипер. Направете дребни кюфтенца, които овалвате в брашно. Когато супата заври, пуснете кюфтенцата едно по едно. Прибавете шепа ориз. Добавете яйцето и магданоза. Подкиселете супата с оцет или киселото мляко.