Винен кебап със свинско, лук, бяло вино и магданоз

Винен кебап със свинско, лук, бяло вино и магданоз


Необходими продукти:

1 кг. свинско месо
1 глава лук
1 чаша бяло вино
4-5 с.л. олио
2 с.л. брашно
1 с.л. доматено пюре
1 ч.л. червен пипер
магданоз
черен пипер
сол


Нарежете свинското месо на малки парченца. Нарежете лука на ситно и го задушете в мазнината заедно със свинското месо. Размийте във виното доматеното пюре. Последователно прибавете към задушеното свинско брашното, червения пипер, виното, нарязания на ситно магданоз, черен пипер и сол на вкус. Разбъркайте сместа и я задушете, докато виното се поизпари. Долейте с гореща вода и варете ястието още около 30 минути. Готовия винен кебап сервирайте с картофено пюре.