Необходими продукти:
1 кг. тлъсто агнешко месо
1 връзка зелен лук
1/2 с.л. брашно
джоджън
магданоз
копър
чубрица
черен пипер
Нарежете месото на дребни парченца. Залейте го с 2 литра студена вода. Щом заври го посолете. След това прибавете нарязания на дребно пресен лук, джоджена, магданоза, копър или чубрица. Когато агнешката супа е готова я подправете с брашното, което сте размили предварително с малко студена вода. Добавете оцет и черен пипер на вкус.
1 кг. тлъсто агнешко месо
1 връзка зелен лук
1/2 с.л. брашно
джоджън
магданоз
копър
чубрица
черен пипер
Нарежете месото на дребни парченца. Залейте го с 2 литра студена вода. Щом заври го посолете. След това прибавете нарязания на дребно пресен лук, джоджена, магданоза, копър или чубрица. Когато агнешката супа е готова я подправете с брашното, което сте размили предварително с малко студена вода. Добавете оцет и черен пипер на вкус.